All images copyright © Peter Bredberg 2008 – 2017

Ett försök till sammanfattning…

av fotofestivalen i Mullsjö. Jag vet inte om jag, så här en jobbarvecka efter att festivalen slutat, kan komma med något vettigt. Kanske ska jag nypa mig i armen, för det jag fick förmånen att vara med om i Mullsjö och bland de inbjudna fotograferna på Hotell Björkhaga kommer jag att leva på länge det är helt klart.

Visst har festivalen lidit av brister, vissa ganska stora sådana men jag är helt övertygad om att arrangörerna är medvetna om dessa och kommer med en lösning. I min värld är det nog lite förmätet att tro att något ska fungera gnisselfritt från första början, gör man inga misstag lär man sig inget heller. Premiärfestivalen är avklarad och Mullsjö har något bra att stå på för att göra det ännu bättre nästa år. Jag hoppas verkligen inte att domedagsprofeterna och käringarna mot strömmen får någon möjlighet att förstöra det här som precis har sett dagens ljus i lilla Mullsjö.

Sen till sist volontärerna, jag hoppas ni är medvetna om att ni gjorde ett hästjobb under den här veckan, bland fotograferna på Björkhaga hörde jag inte annat än lovord över ert arbete, om ni känner er stolt över er insats under veckan är ni helt rätt ute.

Tack till alla trevliga människor jag fick förmånen att träffa under den här veckan :-)

5 svar

 1. Godt med positive tanker :)
  ..og herlig bilde!

  18 juni, 2011 kl. 12:36

 2. Väldigt fin sammanfattning Peter!

  Och väldigt vacker bild!

  //M

  18 juni, 2011 kl. 20:23

 3. Väldigt fin bild, en svensk motsvarighet till Ferdinand :)

  20 juni, 2011 kl. 0:31

 4. Fin bild Peter!
  Det var mycket trevligt träffa dig igen nere i Mullsjö, även om mötet blev i kortaste laget. Underbar utställning du bjöd på! Har burit med mig många av dina bilder på min näthinna efter att ha sett dem live. Hoppas få se många fler utställningar av dig!
  Må gott!
  /Erika

  21 juni, 2011 kl. 8:59

 5. Kan inte annat än hålla med dig om dina intryck av festivalen – nu när det gått en tid och man återigen har landat på hemmaplan. Du fick ju verkligen möjligheten att landa mitt i pudelns kärna, vilket du är väl värd.

  Gillar också sin bild skarpt.
  /Tomas

  26 juni, 2011 kl. 19:00

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s