All images copyright © Peter Bredberg 2008 – 2017

Långt mellan…

inlägg men även fototurer. Jag har semester nu så det bör nog bli lite intensivare åtminstone med fotograferandet ;-)

Åkte dock en vända häromkvällen i Valbo, det var lite sparsmakat med vilt men svalorna hade flyguppvisning i kvällssolen.

Tamboskap fanns det dock och det kan ju vara intressant även det, i alla fall när man stöter på sådana här kolosser.

Han stog och mullrade i hagen, han gjorde faktiskt det, mullrade, muller som vid ett par tillfällen avslutades med ett ”bröl”. Anledningen var en rival, en nästan lika stor svart tjur i hagen på andra sidan byvägen jag stod på, å han var inte mycket sämre på att låta han heller. Det var en lite bisarr men respektingivande duett där i sommarkvällen.

Annons

3 svar

 1. Malin

  Tjurar som brölar är inget att leka med… ;))) Finfina bilder du fått till! Ska bli spännande att se om det dyker upp några regnbilder från Forsbacka i dag… nämen, nej… jag menar från Söderhamn. Inte Forsbacka… för där skiner väl solen. Det är bara här det regnar… haha.

  Tack för en trevlig dag med foto, mos och köttbullar och regn…

  //M

  3 augusti, 2008 kl. 21:46

 2. Min föredettas pappa är gammal åkare…körde just djur! om man frågade vilket djur han vill slippa att ta in i buren på last bilden så blev svaret häst!! ja men en tjur utan nosring då??? häst biter i ena ändan och sparkas i andra…vet aldig var man har en häst! en tjur läser man lätt! var med en gång när han släppte lös en sådan här bummling som på din bild! han backade in på ängen och när väl tjuren var ute sänkte han huvudet och frustade…skrapade med frambenen…satte full fart in i buren där x-svärfar var! jag tänkte….nu får jag ringa efter ambulans… men han slog med en spade i buren…gapade och skrek tjuren backde ut väldigt fort och sprang där ifrån….. dom är kanske mer rädda än vad man tror??? svär far bara skrattade åt mig när jag sa det var nära jag ringde ambulans…

  3 augusti, 2008 kl. 22:10

 3. Tack Malin, idag skiner solen ;-)

  Tack Magnus, jo det är väl så att skådespelet är till för att visa sin styrka, och de med de mest yviga gesterna kanske inte är det tuffaste när det kommer till kritan :-)

  6 augusti, 2008 kl. 10:38

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s